jump to navigation

Bedrijventerreinen – nieuwe mogelijkheden in Heist o/d Berg juli 8, 2012

Posted by Dries Cannaerts in algemeen management.
Tags: ,
trackback

Als UNIZO secretaris regio Heist o/d Berg ben ik geweldig tevreden dat onlangs het schepencollege in samenspraak met IOK groen licht gaf voor de creatie van zo’n 10 bijkomende percelen voor KMO’s. Alhoewel de perceelgrootte relatief groot blijft voor kleine KMO’s (2.500 m²), is het toch een verbetering ten overstaan van de 5.000 m² die vaak toegepast wordt.

De creatie wacht nog op een definitieve en officiële goedkeuring, maar eens die (hopelijk op erg korte termijn) er komt, kunnen de gronden vrij snel gerealiseerd worden.

Dit is een belangrijke stap in het ter beschikking stellen van bedrijventerreinen aan KMO’s. Te vaak worden KMO’s achteruit gesteld bij het toekennen van terreinen, terwijl zij vaak voor de grootste tewerkstelling zorgen. Als UNIZO blijven wij vechten voor kleine percelen, ambachtszones en een minder strenge maar praktischere toepassing van allerhande regels (groenbuffers, …).

Voor meer informatie kan je steeds contact opnemen met de KMO ambtenaar in Heist op den Berg (dhr. Wim Dom), of rechtstreeks met IOK (merk op dat de nieuwe terreinen in Heist nog niet op hun website staan omdat de definitieve goedkeuring nog niet gegeven is).

Advertenties

Reacties»

No comments yet — be the first.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: